Team Plastisch Chirurg Fabrice Dubrulle

Plastische Chirurgie, Esthetische en Reconstructieve heelkunde

Fabrice Dubrulle

Dokter Fabrice Dubrulle is de stuwende kracht achter Resurge. Hij behaalde in 2000 met grote onderscheiding zijn diploma geneeskunde aan Ugent. Nadien specialiseerde hij zich gedurende 8 jaar in het UZ Gent op de dienst plastische heelkunde, een van de grootste en beste centra ter wereld voor microchirurgie. Sinds 2008 is hij officieel erkend plastisch chirurg. Hij werd Fellow of the Collegium Chirurgicum Plasticum (FCCP) Belgicum met grote
onderscheiding. In april 2023 werd hij ook verkozen tot voorzitter van het Collegium Chirurgicum Plasticum.

Loading...

Dokter Dubrulle is reeds jaren erkend stagemeester, hij is ook verantwoordelijk voor de opleiding van assistenten en lid van de examencommissie voor de assistenten plastische heelkunde. Verder is hij lid van de RBSPS (Royal Belgian Society for Plastic Surgery) en de ISAPS (International Society of Aesthetic and Plastic Surgery). Dokter Dubrulle is Key Opinion Leader op het gebied van lipofilling. Hij geeft regelmatig voordrachten, zowel nationaal als internationaal.

Dokter Dubrulle heeft naast zijn algemeen plastisch chirurgisch profiel ook een bijzondere interesse in de microchirurgie. Hij startte in 2009 de reconstructies d.m.v. vrije DIEAP-flappen op in het AZ Groeninge in Kortrijk, ondersteunde vanaf 2016 de uitbouw van de
microchirurgie in het AZ Maria Middelares in Gent en is ook verantwoordelijk voor de borstreconstructies in het O.L.V. Van Lourdes Ziekenhuis in Waregem sinds 2019.

Vriendelijkheid, humor en respect zijn sleutelwoorden die Dokter Dubrulle karakteriseren. Patiënten appreciëren dat ze bij Dokter Dubrulle steeds terecht kunnen voor een luisterend oor en bemoedigende woorden.

“De mooiste plastische heelkunde zie je niet. Ik hecht bijzonder veel belang aan natuurlijke resultaten, tot stand gekomen met respect voor het lichaam en de gezondheid van de patiënten.”

- Dr Fabrice Dubrulle -

Marie

Anja is de verpleegkundige die Dokter Dubrulle bijstaat in de praktijk. Ze assisteert tijdens de kleine ingrepen en is de rechterhand tijdens de grote ingrepen onder algemene anesthesie in het operatiekwartier in Maria Middelares Gent. Daarnaast is Anja ook een erkend professioneel schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd in permanente make-up en verschillende technieken voor de huidverbetering van het gelaat. Naast haar praktijk in Velzeke (Zottegem), biedt Anja ook een ruim aanbod behandelingen aan op de praktijk van Dokter Dubrulle in Gent.

Loading...
Marie

Marie studeerde in 2006 af als pediatrisch verpleegkundige en was gedurende 3 jaar werkzaam op de kinderafdeling AZ Sint-Vincentius in Deinze. Nadien werkte ze 10 jaar in mode en retail. Sinds 2021 verzorgt Marie deeltijds het organisatorisch en administratief werk in de praktijk van Dokter Dubrulle. Daarnaast werkt Marie als zelfstandige personal home assistent.

Loading...
Resurge (privépraktijk)
AZ Maria Middelares
AZ Groeninge
O.L.V. Lourdes Waregem